Welcome to our Blog

CENTRALE VERWARMING

Weg met de koude dankzij kwalitatieve verwarmingsinstallaties

Moet uw verwarming nog aangesloten worden of zoekt u een vakman voor uw waterleidingen en gas- en watermeters? Bij Sanitair & CV Verwilt installeren we allerlei soorten centrale verwarmingssystemen en werken we uitsluitend met kwalitatieve merken zodat u nog jaren kunt genieten van uw installatie. Het plaatsen van centrale verwarmingsinstallaties gebeurt steeds volgens de strikte richtlijnen en wetgevingen zodat uw verwarming op een veilige manier geplaatst wordt. Uw woning zal hoe dan ook op een gezonde manier knus verwarmd worden dankzij onze gespecialiseerde diensten! 

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

Sanitair & CV Verwilt gaat aan de slag in zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten. Bovendien kunt u op onze onderneming rekenen voor solide advies. U hoeft bijvoorbeeld de keuze voor gas of mazout niet alleen te maken, zelfwerkend patroon Dave overloopt met plezier samen met u alle positieve en negatieve aspecten van beide opties. 

Vloerverwarming

Dat het heerlijk deugddoend is om tijdens de koude wintermaanden op uw blote voeten over verwarmde vloer te lopen, hoeven we u niet meer te vertellen. Ook daarvoor kunt u rekenen op de diensten van Sanitair & CV Verwilt. Een vloerverwarming is een onzichtbare manier van opwarmen die makkelijk te combineren is met groene energiebronnen. Het verwarmt de ruimte zuinig en gelijkmatig op. 

Contact

Als u vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen, neem dan zeker contact op met ons. U kunt uiteraard ook een afspraak maken zodat we bij u langs kunnen komen om alles op te meten en te bespreken. De offerte is bovendien geheel vrijblijvend.

Contacteer ons