Welcome to our Blog

BADKAMER VERNIEUWING

Grote en kleine sanitaire klussen

Sanitair & CV Verwilt is uw betrouwbare loodgieter bij uitstek om u te helpen met uw sanitair in Nijlen en omstreken (+- 25 km). Zaakvoerder Dave heeft inmiddels verschillende jaren ervaring in de sector en voert alle sanitaire opdrachten snel, efficiënt en nauwkeurig uit. Of u nu kleine klusjes wilt laten klaren zoals ontstoppingen of grote projecten uit handen wil geven zoals het plaatsen van kranen of het afwerken van uw douche, bad of toilet; alle werken die uitgevoerd worden door Sanitair & CV Verwilt worden tot in de puntjes verzorgd opdat onze klanten helemaal tevreden zouden zijn met het eindresultaat. 

Sanitaire installaties

Sanitair & CV Verwilt plaatst alle soorten sanitaire installaties zoals baden, douches, wastafels en kraanwerk op een zeer nauwkeurige en vakkundige manier zodat u nog lang en probleemloos kunt genieten van uw sanitair. We gaan uitsluitend aan de slag met topmerken zoals Vaillant, Henco, Viega, Duravit, Villeroy & Boch, Detremmerie, Grohe en Hansgrohe. Voor onze waardevolle klanten is alleen het beste goed genoeg. 

Sanitair op maat

Sanitair & CV Verwilt werkt steeds op maat van uw project en vindt het dan ook van prioritair belang om vooraf alles goed te overlopen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Samen bekijken we uw werken van a tot z en checken we wat de beste oplossingen zijn. Dave stelt vervolgens een nauwkeurig werkplan op zodat u op de hoogte bent van de verschillende stappen van onze werkzaamheden en zodat u te allen tijde nog eventuele wijzigingen kunt doorgeven. Verbouwingen zijn vaak een hap uit uw budget, en dus gaan we er bij Sanitair & CV Verwilt prat op steeds rekening te houden met uw vooropgestelde budget. 

Kleinere klussen en herstellingen

Niet alleen sanitaire installaties behoren tot het takenpakket van Sanitair & CV Verwilt. Ook voor kleinere klussen en herstellingen kunt u bij onze gedreven vakmannen terecht. Moet uw douchekop vervangen worden? Loopt het water niet meer door uw afvoer? Geef ons dan een seintje en schakel ons in om uw ongemak te verhelpen. 

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte voor uw sanitaire werken, loodgieterij en centrale verwarming in Nijlen en omstreken (+- 25 km). Als ervaren loodgieters staan wij klaar met ons vakkundig advies. 

Contacteer ons