• slide1

  Welkom bij

  Sanitair & CV Verwilt
  UIT NIJLEN

  UW loodgieter die op maat werkt
  Contacteer ons

Onze diensten

ALGEMENE LOODGIETERIJ

ALGEMENE LOODGIETERIJ

U heeft eindelijk de knoop doorgehakt: u gaat bouwen of verbouwen? Dan heeft u er alleen maar baat bij uw algemene loodgieterij over te laten aan een echte vakman die de nodige ervaring, kennis en kunde heeft.
CENTRALE VERWARMING

CENTRALE VERWARMING

Bij Sanitair & CV Verwilt installeren we allerlei soorten centrale verwarmingssystemen en werken we uitsluitend met kwalitatieve merken zodat u nog jaren kunt genieten van uw installatie.
SANITAIR

SANITAIR

Of u nu kleine klusjes wilt laten klaren zoals ontstoppingen of grote projecten uit handen wil geven zoals het plaatsen van kranen of het afwerken van uw douche, bad of toilet.

Sanitair & CV Verwilt is uw loodgieter die op maat werkt

Gaat u bouwen, verbouwen of renoveren? Dan zijn vroeg of laat uw sanitaire werken aan de beurt. Niets is zo frustrerend en energierovend als bouwwerken die niet vlot verlopen. Begin daarom met een gerust hart aan uw bouwproject en schakel de vakmannen van Sanitair & CV Verwilt in voor het verzorgen van uw sanitaire werken. Met als belangrijkste pijlers transparante communicatie en een efficiĆ«nte service, slagen we er bij Sanitair & CV Verwilt steeds in om onze klanten 200% tevreden te stellen en voor een resultaat te zorgen dat volledig aan de verwachtingen voldoet. 

Op zaakvoerder Dave Verwilt kunt u rekenen voor uw sanitaire werken in Nijlen en omstreken (+- 25 km). Zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten worden door Sanitair & CV Verwilt moeiteloos onder handen genomen. Bovendien werken we uitsluitend met kwalitatieve merken die bekend staan voor hun duurzame karakter, zoals Vaillant, Duravit, Henco en Viega. Jarenlang genot van uw installaties gegarandeerd!

Onze diensten

 1. Jarenlange ervaring

  Bij Sanitair & CV Verwilt streven we ernaar om onze waardevolle klanten die service te waarborgen. Daarom investeren we geregeld in bijscholingen

 2. Onderhoud

  Sanitair & CV Verwilt zorgt ook voor het onderhoud en de herstellingen van uw verwarming.

 3. Andere diensten

  Dave gaat aan de slag met uw rioleringen, afvoerleidingen, gasafvoeren en nog veel meer.

 4. Advies

  Zelfwerkend patroon Dave staat u met plezier bij met zijn advies zodat u zeker de juiste keuzes maakt voor uw woning

 5. Vloerverwarming

  Loodgieter Dave is ook gespecialiseerd in het plaatsen van vloerverwarming.

 6. Nijlen en omstreken

  Op zaakvoerder Dave Verwilt kunt u rekenen voor uw sanitaire werken in Nijlen en omstreken (+- 25 km).

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte voor uw sanitaire werken in Nijlen en omstreken (+- 25 km). Als ervaren loodgieters staan wij klaar met ons vakkundig advies.

 

Wij werken samen met