Verwarming voor nieuwbouw en renovatie

Bent u op zoek naar een vakman die gespecialiseerd is in verwarming in Schoten of omstreken? Dan kunt u een beroep doen op de diensten van Sanitair & CV Verwilt. Deze installateur plaatst verschillende centrale verwarmingsinstallaties en doet dat steeds volgens de laatste richtlijnen en wetgevingen. Dankzij zijn jarenlange ervaring plaatst zaakvoerder Dave uw verwarming steeds op een veilige en doordachte manier.

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

Sanitair & CV Verwilt gaat aan de slag in zowel nieuwbouw als renovatie. U kunt ook op deze onderneming rekenen voor solide advies. De keuze tussen bijvoorbeeld gas en mazout hoeft u niet alleen te maken. Dave overloopt samen met u alle positieve en negatieve aspecten van beide mogelijkheden.

Vloerverwarming

Ook voor de plaatsing van vloerverwarming kunt u staat maken op de diensten van Sanitair & CV Verwilt. Een vloerverwarming is een onzichtbare manier van opwarmen die daarnaast makkelijk te combineren is met groene energiebronnen. Het verwarmt de ruimte zuinig en gelijkmatig op.

Onderhoud

Sanitair & CV Verwilt doet ook uw onderhoud en herstellingen van uw verwarming in Schoten. Als u bijvoorbeeld last heeft van een stokkende verwarming, kunt u rekenen op de diensten van deze installateur. 

Maak een afspraak

Als u vragen heeft of meer informatie wenst, neem dan zeker contact op met Sanitair & CV Verwilt. U kunt uiteraard een afspraak maken met deze loodgieter. Dan komt hij langs bij u om alles op te meten en te bespreken. De offerte is geheel vrijblijvend.