Vakkundige uitgevoerde badkamerrenovatie

Voor al uw vragen omtrent badkamerrenovatie in Schoten en omstreken kunt u een beroep doen op Sanitair & CV Verwilt. Deze loodgieter garandeert u een kwalitatieve renovatie van uw badkamer. Zaakvoerder Dave werkt klantgericht en volledig op maat. Dankzij zijn jarenlange ervaring en efficiënte en vakkundige aanpak is hij een solide bouwpartner.

Totaalrenovatie

Sanitair & CV Verwilt renoveert uw badkamer van begin tot eind. Dave gaat aan de slag aan de riolering, afvoeren, waterleidingen, leidingen voor de verwarming, gasafvoeren en plaatst alle sanitaire installaties met veel zorg en kunde. Hij gaat daarbij steeds aan de slag met topmerken zoals Vaillant, Duravit, Henco en Viega.

Dave bekijkt samen met u de mogelijkheden van uw totaalrenovatie. Hij luistert aandachtig naar uw verlangens en zorgen en aan de hand daarvan stelt Sanitair & CV Verwilt een gedetailleerde werkplanning en prijsofferte op die rekening houdt met uw budget.

Andere diensten

Sanitair & CV Verwilt kan nog meer voor u betekenen. Deze loodgieter is ook gespecialiseerd in onder andere verwarming, plaatsen van afvoerleidingen en vloerverwarming. Neem dus snel contact op als Sanitair & CV Verwilt u van dienst kan zijn. Ook als u nog vragen heeft of meer informatie wenst, helpt Dave u graag verder. De offerte en opmeting zijn geheel vrijblijvend.